14.11.2022

Dansk Metal Tele Øst inviterer til at se Danmarks kampe under VM2022 i samarbejde med Teleforeningen

Kom og støt det danske landshold og bak samtidig op om at forbedre vilkårene for migrantarbejderne i Qatar

Hvis der er noget der formår at skabe en fællesskabsfølelse og sammenhold, er det det danske fodboldlandshold. Det kan ingen være i tvivl om efter EM2020.

Derfor inviterer Tele Øst og Teleforeningen til foldbold, for at fejre fællesskabet, og bakke op om det danske landshold.

VM2022 er dog ikke kun en glædelig sportsbegivenhed. Dette grundet de forfærdelige forhold og vilkår, som er kommet frem i lyset, er blevet budt migrantarbejderne i Qatar ifm. opførelse af de mange nye stadions, og som desværre har kostet mange mennesker livet.

Vi donerer derfor 20. kr. pr. medlem, som deltager i hvert arrangement.
Vi donerer 1.000 kr. pr. mål, som Danmark scorer i kampene under VM2022.

Vi har været i dialog med BWI, The Building & Workers’ international, der er den internationale fagforening for arbejdere i byggeindustrien.
Det er med dem aftalt, at donationen er øremærket til migrantarbejdere i Qatar, og går ubeskåret til at forbedre deres forhold.

Det er vigtigt du tilmelder dig den eller de kampe du ønsker at komme af se, da vi har et begrænset antal pladser.

Danmark - Tunesien, tirsdag den 22. november kl. 14.00 (dørene åbnes kl. 13.00). - Klik her for at komme til tilmeldingssiden.

Frankrig - Danmark, lørdag den 26. november kl. 17.00 (dørene åbnes kl. 16.00). - Klik her for at komme til tilmeldingssiden.

Australien - Danmark, onsdag den 30. november kl. 16.00 (dørene åbnes kl. 15.00). - Klik her for at komme til tilmeldingssiden.