Attraktive forsikringer i TJM Forsikring

Som medlem af Metal Tele Øst kan du og din familie få billige forsikringer i TJM Forsikring. TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får gode dækninger, nogle af markedets billigste priser og personlig service.

Som kunde har du din egen personlige rådgiver, som sikrer at du hverken er dækket for lidt eller for meget. Dertil kan du også få:


Læs mere og få et uforpligtende tilbud her

TJM Forsikring vinder Bedst i test

Flere af TJMs forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK, blandt andet Indboforsikring og den samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring.
Med kåringerne som Bedst i test bekræfter Forbrugerrådet TÆNK, at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene.
Du kan se alle TJMs Bedst i test kåringer på linket herunder.

Læs mere om testen og beregn din pris her

TJM Forsikring er et tilbud til dig som medlem af Metal Tele Øst og hvis du ikke er TJM-kunde, så er det værd at tjekke, om det kan betale sig at skifte til TJM Forsikring.

På telefon 7033 2828 kan du få et tilbud på en god forsikring eller beregn hurtigt din pris online på nedenstående link.

Kan du også spare penge? Beregn din pris her
​​​​​​​

Kontakt din forsikringstillidsmand