Den 26. oktober 2017


401 medlemmer deltog i generalforsamling i Tele Øst

Onsdag aften den 25. oktober var der ordinær generalforsamling i Dansk Metal Tele Øst, som blev holdt hos Wallmans, Cirkusbygningen i København

Generalforsamlingen godkendte beretning, regnskab og budget.

Generalforsamlingen genvalgte desuden, formanden John Schwartbach, næstformanden Carsten D. Nielsen, kasserer Hanne Trebbien, faglige sekretærer Bjarne Lund Olsen, Birgitte Kristiansen og Robert Larsen.

Mht. valg af 6 yderligere bestyrelsesmedlemmer, havde Jens Boutrup på forhånd meddelt at han trak sig, da han har sagt ja til en frivillig fratrædelse fra TDC.

De øvrige 5 faglige bestyrelsesmedlemmer ønskede genvalg. Derudover var der 7 nye kandidater, dvs. i alt 12 kandidater til de 6 pladser.

Forud for afstemning havde alle kandidater en kort valgtale. Valgtalerne blev alle afholdt med forskellige varianter af temaet "det fremtidige faglige arbejde", samt hvorfor de hver især mente, at de kunne gøre en forskel, ved at være valgt ind i bestyrelsen. Valgtalerne var alle holdt i en sober, konstruktiv og frugtbar tone.

Efter de 12 kandidater havde præsenteret sig var der skriftlig afstemning. I pausen medens at stemmerne blev talt op, var der lodtrækning om forskellige gevinster til de 401 fremmødte generalforsamlingsdeltagere.

Afstemningen viste at følgende blev valgt, som faglige bestyrelsesmedlemmer:

Pia H. Olsen (genvalg)
Svend Erik Nielsen (genvalg)
Tomas Wellejus (genvalg)
Brian Roos (genvalg)
Lone Gudbergsen (nyvalg)
Casper Moser (nyvalg)


Herefter var der valg til ungdomsrepræsentanter. Rasmus Emerek Kristensen blev genvalgt og desuden blev Sheetal Sharma og Elisabeth Sophie Danielsen valgt, så vi i dag har 3 ungdomsrepræsentanter.

Bestyrelsens forslag til bilagskontrollanter og suppleanter, fanebærere og suppleanter samt statsautoriseret revisor blev godkendt.

På vegne af bestyrelsen i Dansk Metal Tele Øst fremlagde Brian Roos, at bestyrelsen havde besluttet fremover på de ordinære generalforsamlinger at ville hædre en person, som har gjort en særlig indsats. Kriteriet er, at vedkommende er medlem at Dansk Metal Tele Øst.

Bestyrelsen havde i år besluttet at hædre Jørgen Hansen, som i dag er næstformand i Teleforeningen, og som tidligere har været faglig sekretær i Dansk Metal Tele Øst, tidligere faglig sekretær i Dansk Metal Tele Afdeling 1 og i øvrigt mangeårigt tillidsvalgt. Efter klapsalverne at dømme var det en særdeles populær beslutning.

Efter generalforsamlingen var der aftensmad og samtidig underholdte Wallmans dygtige sangere og artister.