Den 2. november 2012


Find dit nye job med Dansk Metal

Dansk Metal lancerer ny målrettet jobportal forbeholdt forbundets medlemmer. Alle relevante Metal-job bliver nu samlet på ét sted

Dansk Metal lancerer en ny jobportal, Metal JobService. Her kan medlemmer af Dansk Metal finde alle de relevante Metal-job, der er slået op i virksomheder og på en lang række jobdatabaser.

- Vi bruger en avanceret søgerobot til hele tiden at overvåge og finde alle job, ligesom vi selv er opsøgende i forhold til at få lagt ledige stillinger ind i systemet, forklarer Torben Poulsen, der er leder af Metals A-kasse. Han har store forventninger til Metal Jobservice.

- Uanset om man er ledig eller i arbejde, så er det langt lettere at finde ud af, om der er et spændende og relevant job. På Metal JobService kan man let finde stillinger, der er relevante for mekanikere, smede eller et af de 90 andre uddannelsesområder, vi organiserer i Dansk Metal, forklarer Torben Poulsen.

Metal Jobservice giver samtidig arbejdsgivere tilbud om at få mere direkte hjælp til at finde kvalificerede ansøgere:

- Mange arbejdsgivere er trætte af at få ansøgninger fra folk, der måske slet ikke har kvalifikationerne til det ledige job. Derfor har vi lavet en simpel ordning, hvor de helt gratis kan kontakte os og så sørger vi for at finde folk, der netop har de kvalifikationer, som de har behov for, siger Torben Poulsen og forklarer, at der i det nye system bl.a. bliver mulighed for at benytte sit CV til at oprette automatiske jobagenter, så man får besked, så snart, der er et job, der matcher ens kvalifikationer eller andre ønsker:

- Hvis man eksempelvis som mekaniker er blevet certificeret til en bestemt opgave, så vil man fremover kunne få tilsendt en e-mail med jobopslag, der netop efterlyser den specifikke certificering. På den måde behøver man ikke selv holde øje med, om der er interessante job i ens lokalområde, siger Torben Poulsen. Han mener, at det er et naturligt tilbud for en fagforening:

- Vi har i mange år hjulpet såvel virksomheder som medlemmer med at finde hinanden, men nu sætter vi strøm til og det giver os og vores medlemmer nogle helt nye muligheder. Vi regner med, at mange medlemmer vil få stor glæde af det, naturligvis især de ledige, men vi ved samtidig, at langt de fleste job bliver besat af folk, der i forvejen er i beskæftigelse, og de vil også få stor glæde af det, slutter Torben Poulsen.

Metal Jobservice findes på danskmetal.dk/jobservice og kræver både medlemsskab af Dansk Metal og brug af NemID.