Den 25. november 2011


De Gule Sider konkurs

En sørgelig fredag for næsten 100 medlemmer af Dansk Metal

I dag kl. 10 meddelte den tidligere administrerende direktør på et hasteindkaldt medarbejdermøde at virksomheden er gået konkurs, og at alle ansatte således pr. dags dato er uden job. Enkelte ansættes af kurator for at videreføre systemer mv.

Ledelsen har igennem det sidste måneds tid arbejdet på at videreføre virksomheden, men alle forsøg har desværre været forgæves, og nu er det endegyldigt slut. Alle medarbejdere sendes nu hjem.

- Det er en virkelig trist dag for medarbejderne, og vi vil gøre alt for at orientere medlemmerne om deres rettigheder, siger Michael Antonsen, fra Dansk Metal Uddannelses- og IKT-Sekretariatet.

Han deltog sammen med faglig sekretær i Dansk Metal Tele Øst, Bjarne L. Olsen, på informationsmødet på de Gule Sider i dag.

- Der er naturligvis rigtig mange spørgsmål, der skal besvares i en sådan situation, og jeg tror også at når nu det enkelte medlem kommer hjem til familien og weekenden går, så dukker der sikkert endnu flere spørgsmål op, siger Michael Antonsen.

- Medlemmerne vil snarest modtage en indkaldelse til møde i Dansk Metal, hvor rettigheder og muligheder vil blive forelagt det enkelte medlem.

- Mange spørgsmål blev besvaret på det efterfølgende medlemsmøde i dag, og medlemmerne ved nu hvor de skal henvende sig, for at få svar på yderligere spørgsmål slutter Michael Antonsen.

Der er metalmedlemmer både i Århus som er oganiseret i Dansk Metal Tele afdeling 11 såvel som i Ballerup som er organiseret i Dansk Metal Tele Øst.

De skal nu til at se sig om efter nyt job. Allerede mandag skal de derfor melde sig ledige på jobnet.dk

I august måned afskedigede De Gule Sider A/S næsten 150 medarbejdere, men det var øjensynlig ikke tilstrækkeligt til at sikre De Gule Siders overlevelse.

Bjarne Olsen fra Dansk Metal Tele Øst oplyser, at de berørte medlemmer i Tele Øst, som i august måned blev afskediget fra De Gule Sider, vil modtage et brev fra Tele Øst, hvor afdelingen nærmere vil informere om hvordag de skal forholde sig.