Arbejdernes Landsbank og fagbevægelsen har i 3 ½ år haft et samarbejde om at kunne tilbyde oprettelse af gratis testamente via Testaviva.dk. Da ordningen blev introduceret, var det meningen, at den skulle løbe i to år, den periode blev sidenhen forlænget med yderligere halvandet år.

 

Ejerskabet og forretningsmodellen for TestaViva er nu ændret, således at ejerne i dag er Arbejdernes Landsbank, Nordea, TopDanmark, de to stiftere og en dansk investorgruppe. Ændringerne betyder, at Arbejdernes Landsbank fra 1. februar 2021 ikke længere har mulighed for at tilbyde Dansk Metals medlemmer oprettelse af gratis testamente m.m. på TestaViva.

 

De testamenter, der allerede er oprettet, er naturligvis stadig fuldt gyldige og uden betaling.

 

For alle, der er kunde i Arbejdernes Landsbank, herunder naturligvis også medlemmerne i forbundene, er der stadig mulighed for et godt tilbud hos TestaViva, hvor der er en rabat i forhold til standard takst. De af Dansk Metals medlemmer, der ikke er kunde i banken, kan ikke få rabatten, men er ikke udelukket fra at bruge TestaViva. Dette vil være på standard vilkår, hvilket stadig er mere attraktivt end normal advokattakst for eksempelvis et testamente.