Den 30. oktober 2015

372 medlemmer deltog i generalforsamlingen i Tele Øst

Beretning, regnskab og kontingent blev enstemmigt vedtaget. Nyt ansigt i bestyrelsen.


Onsdag den 28. oktober havde Dansk Metal Tele Øst ordinær generalforsamling. Formanden, John Schwartsbach, supplerede mundtligt bestyrelsens skriftlige beretning.

Under beretningen var der en række kommentarer til de inhouse-cases som virksomhedsklubberne i TDC Drift, TDC Kapcitet og TDC Channels i årets løb havde aftalt for hhv. Field Force, Order Management og Sales&Support.

Næstformanden, Carsten Dyring Nielsen, som havde hjulpet virksomhedsklubbernes bestyrelser med at forhandle aftalerne på plads med TDC, besvarede de mange spørgsmål - navnlig om den betalte spisepause - samt virksomhedsklubbernes motiver for at indgå aftalerne med TDC. Alle tre aftaler var vedtaget med meget stort flertal ved efterfølgende urafstemninger blandt berørte medlemmer.

Der var også spørgsmål om TDC´s planer om udvidet arbejdstid for TDC Drift. Her forklarede bestyrelsesmedlem Brian Roos at der mellem TDC Drift og Virksomhedsklubben i Drift er nedsat en arbejdsgruppe som er i gang med at undersøge forskellige muligheder.

Beretningen blev enstemmigt vedtaget. Hanne Trebbien fremlagde regnskabet, som blev taget til efteretning. Hun fremlagde endvidere budget og forslag til kontingent, som også blev enstemmigt vedtaget.

Valg - med nyt bestyrelsesmedlem
Hefter var generalforsamlingen nået til punktet valg. Der var ikke modkandidater til posterne som formand, næstformand, kasserer og faglige sekretærer. Men der var modkandidat til valg af seks yderligere bestyrelsesmedlemmer, som bestyrelsen havde foreslået blev genvalgt. Marianne Røgilds-Heinsøe fra TDC Drift ønskede at stille op som bestyrelsesmedlem.

Et ændringsforslag fra bestyrelsen om at udvide antallet af øvrige bestyrelsesmedlemmer fra seks til syv personer blev nedstemt af generalforsamling. Herefter skulle der foretages kampvalg. Men Johnny Jensen som hidtil har siddet i bestyrelsen, trak sit kandidatur. Hans begrundelse for at trække sig var, at han ikke ville se at nogle af de øvrige bestyrelsesmedlemmer røg ud af bestyrelsen, fordi alle havde gjort et rigtig godt stykke arbejde.

Da der herefter var det antal kandidater som skulle vælges, blev alle kandidaterne til bestyrelsen valgt.

Fanebærere, bilagskontrollanter mv. blev alle genvalgt.

Medlem høstede stor bifald
Under punktet eventuelt høstede et medlem et kæmpe bifald for et interessant og inspirerende indlæg om udviklingen i TDC og behovet for at den gamle faglige ånd på arbejdspladserne kommer tilbage igen.

John Schwartsbach takkede det afgående bestyrelsesmedlem Johnny Jensen, som gennem årene har ydet en fantastisk indsats til gavn for medlemmerne og Tele Øst.

Aftenen sluttede med mad og underholdning fra Wallmans dygtige sangere og dansere.

Se oversigt over bestyrelsen efter generalforsamlingen.