Den 10. november 2014


Til Ledelsen I TDC

 

 

Døgncentret.

Det er med stor vemod vi ser og hører om vores kollegaers arbejdsvilkår i Døgncentret.

 

For snart et år siden valgte man fra TDC’s ledelse, at opsige lokalaftaler der har betydet, at mange af medarbejdernes hverdag nu er blevet et sandt helvede.

Vi hører om daglige tvungne tilkald, hvor vores kollegaer bliver tvunget på

arbejde i perioder, hvor de ellers har fri.

Vi hører om tillidsrepræsentanter der bliver kørt så langt ud psykisk, at det er en nødvendighed at søge psykologhjælp.

 

Sidst men ikke mindst hører vi, at når man så har leveret varen, er det ikke muligt at afspadsere sin mertid ifølge den gældende overenskomst.

Vi synes det viser meget tydeligt, at den ledelsesstil der bliver lagt for dagen i det gældende område, er meget forkert!

Vi håber i fra ledelsens side i samarbejdets ånd vil løse problemerne så hurtigt som muligt, så vores kollegaer i Døgncentret igen kan gå på arbejde med den gå på mod, som vi alle kender dem for.

 

Kapacitet.

Der kører i øjeblikket en overtallighedsrunde blandt vores kollegaer i kapacitet. Om det er nødvendigt at skære ned på dette område skal vi ikke gøre os kloge på, men hvis vi ser på antallet af overarbejdstimer og antallet af fidel teknikere der bliver brugt i drift, håber/forventer vi selvfølgelig at alle, der bliver overtallig i kapacitet får en mulighed for job i drift.

 

Trivsel er i øjeblikket et kedeligt ord i TDC regi. Der kan ikke være tvivl om, at medarbejderne har sendt ledelsen et kæmpe råb om hjælp.

 

Vi ser desværre flere og flere af vores dygtige kollegaer søge væk fra TDC, ikke kun for at søge nye udfordringer, men også ud i arbejdsløshed, bare for at slippe for TDC som arbejdsplads og for den ledelsesstil der regerer her.  Derfor skal der herfra lyde en stor ros for, at trivslen bliver taget seriøst.

 

Vi håber på, vi i samarbejde kan gøre TDC til et sted vi kan være stolte af, og ikke et sted man flygter fra!

 

Med venlig hilsen

 

Medarbejderne i Drift og Kapacitet